Dosyalarınızı aynı anda tüm upload sitelerine yükleyin zamandan kazanın hızlı upload yapın
Sitenin Adresi "www.zevklimp3.net" olarak değiştirilmiştir
|
|||||||
| Oyun Havaları Oyun havaları burada .. |

![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#331 | |
|
Uzman Çavuş
![]() ![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 14 Rep Puanı : 901 Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#332 |
|
Uzman Çavuş
Degerli Arkadaslar,
Elimdeki Barana -1 adindaki albumu corbada benim de tuzum olsun, dusuncesi ile dikkatlerinize sunuyorum. (Daha once verildi ise ozur dilerim) BARANA -1 Abdurrahman Aslankaya - Muslime Gelin Bestekar Salihi - Bulbul Bestekar Salihi - Develi Cafer Ozdemir - Gover Ekinim Koro - Konyali Mehmet Kayik - Cibik Telden Baglama Mehmet Kayik - Saffet Efendi Mustafa Konyali - Limo, Yalli Mustafa Konyali - Nineler Ramazan Koyuncu - Aksaray Develisi Ramazan Koyuncu - Kesik Emirdag Riza Konyali - Serif Hanim Riza Konyali - Su Silleden Gece Gectim http://rapidshare.com/files/10776618...__Barana1_.rar 128 kbps 44 Khz Stereo (sifre yok) Konu Fors tarafından (04-15-2008 Saat 10:12 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: duzeltme |
|
|
|
|
|
#333 |
|
Kademeli Uzman Çavuş
![]() ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 13 Rep Puanı : 960 Rep Derecesi :
Fors ellerine saglik paylasim icin sonsuz tesekkurler. ama konun baslangicinin dedigi gibi no rapid taraftariyiz. upshare.eu kullanilan en cok site.
massmirror.com ve shareonall.com ikiside super bir site. bir sefer upload ediyorsun ve site kendisinden 5/6 tane siteye yukluyor. yani tek bir link ama 5/6 tane siteden indirilebiliyor. Tercih upshare.eu. selamlar Konu Bardas tarafından (04-16-2008 Saat 12:36 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: sebep |
|
|
|
|
|
#334 |
|
Binbaşı
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 574 Rep Puanı : 56974 Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[quote=Fors;3293748]Degerli Arkadaslar,
Elimdeki Barana -1 adindaki albumu corbada benim de tuzum olsun, dusuncesi ile dikkatlerinize sunuyorum. (Daha once verildi ise ozur dilerim) Fors eline sağlık, aramıza hoş geldin... Tamamı değilsede bir kısmı albümler veya tek olarak vardı.Olsun... Ne var ne yok faslında birinci sayfaya bakabilirsek mesele kalmaz.ben ilk sayfayı açan olduğum için sizlerin yaptığı yüklemeleri de ilk sayfada kendi açmış olduğum konu içine taşıyorum...Böylece hem ilk syfada hemde detaylı olarak ara sayfalarda görülebiliyor. Selamlar...
GEÇMIS ZAMAN OLUR KI HAYALI CIHAN DEGER-SAIR HAYALI Konu konevi1 tarafından (04-16-2008 Saat 05:19 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: imla |
|
|
|
|
|
#335 |
|
Uzman Çavuş
Degerli Arkadaslarim,
Ilginize tesekkur ediyorum, |
|
|
|
|
|
#336 |
|
Uzman Çavuş
Arkadaslar bir radyo sitesinde buldugum Ahmet Ozdemir`in hayatini sizlerle paylasmak istedim.
Yiğit Lakabıyla Anılır Ahmet Özdemir Anadolu’da zengin halk müziği geleneklerine sahip şehirlerimizden biri olan Konya’da halen tek başına bir ekol olarak sanat hayatına devam etmektedir. Toplumsal konulara üstün taklit yeteneğiyle ustaca değinen, ezberinde 5 binden fazla eser bulunan, çoğu kendi bestesi olmak üzere ![]() 120’den fazla türküyü halk müziğimize kazandırmış, çıkardığı 9 albümü bulunan, uduyla özdeşleşmiş bir gönül adamıdır. Gözleri görmediği için Kör Ahmet lakabıyla anılmaktadır. ![]() Hayatı 1933 yılında Konya’nın Selçuklu ilçesine bağlı Güvenç Köyünde dünyaya gelen Ahmet Özdemir. Henüz küçük yaşlarda geçirdiği çiçek hastalığı nedeniyle gözlerini kaybetmiştir. ![]() Görme duyusunu kaybeden Ahmet Özdemir (Kör Ahmet) kendisini çevresinden duyduğu türküleri söylemeye vermiştir. Bulduğu her fırsat ve ortamda türkü söylemeğe devam eden Ahmet Özdemir (Kör Ahmet) 11 yaşında geldiğinde Konya eşrafından Tevfik Taşbaş’ın teşvik ve yardımlarıyla 1944 yılında TRT Ankara Radyosu Stajer Mahalli Sanatçı sınavına girmiştir. Muzaffer Sarısözen tarafından imtihan edilen Ahmet Özdemir (Kör Ahmet) kendi bestesi olan ‘Duvara Mıh Çakayım, Çakayım da Bakayım’ adlı türküyle sınavı başarı ile vererek TRT Ankara Radyosunda stajer sanatçı olarak 10 yıl bulunmuştur. 1944 – 1954 yılları arasında süren stajerliği boyunca Türk Halk Müziğinin büyük ustaları Muzaffer Sarısözen, Vedat Nedim Tör, Ruşen Ferit Kam, Adnan Ataman, Ahmet Gazi Ayhan ve Emel Gazi Nihal tarafından yönlendirilen Ahmet Özdemir (Kör Ahmet) aralarında; ‘Elmaların Yongası’, ‘Haydi Bizim Evde Şeker Lokum Var’, ‘Elmayı Nazik Soydum’, ‘Ermenek’in Keklikleri Ötüyor’, ‘Ayvacı Geliyor Ayvacı’ gibi tüm Türkiye’ye mal olmuş 124 türküyü TRT Ankara Radyosu Yurttan Sesler Korosuna kazandırmıştır. ![]() 1961 yılında Döndü Hanımla evlenen Ahmet Özdemir’in 2 erkek çocuğu bulunmaktadır. ![]() 61 yıldır sanat hayatına mütevazı bir şekilde devam eden Ahmet Özdemir’in halk müziğimize kazandırdığı 124 türkünün yanı sıra 9 albümü de bulunmaktadır. Ezberinde büyük çoğunluğu Orta Anadolu yöresi türkülerden oluşan, bestekâr ve güftecilerinin isimleriyle beraber 5 binden fazla türkü yer almaktadır. 10 yılı aşkın bir süredir Konya’da yayın yapan yerel Sun Tv’de ‘Ahmet Özdemir Show’ adıyla haftalık eğlence programı yapmaktadır. ![]() Masa üstünde pekmez O pekmez bana yetmez, Şu Konya’nın kızları Ahmet’siz gelin gitmez… ![]() Kambersiz düğün olmadığı gibi 1946 yılından çok yakın bir geçmişe kadar Konya’da yapılan düğün, nişan ve kına gecelerinin olmazsa olmazı olan Ahmet Özdemir yaklaşık 400 bin düğün, nişan merasiminde bulunarak bu alanda kırılması çok güç bir rekorun da sahibi olmuştur. Sun Tv`de yaptığı eğlence programında doyumsuz müzik ziyafetinin yanı sıra, Konya şivesiyle yaptığı taklit ve esprileriyle de izlenme rekorları kırmaktadır. Radyo İz olarak minnetlerimizle Sayın Ahmet Özdemir'e Allah'tan sağlık ve mutluluk dolu uzun yıllar diliyoruz. (2006, Radyoiz.com ©) [b]Kaynak: http://www.radyoiz.com/korahmet.htm Konu Fors tarafından (04-16-2008 Saat 09:30 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: duzeltme |
|
|
|
|
|
#337 |
|
Uzman Çavuş
Bashoyuklu Ramazan (Koyuncu) tarafindan okunmus Firin Ustunde Firin turkusu
Benim en sevdigim Konya turkusu arasinda gelmektedir. Bashoyuklu Ramazan (Koyuncu) - Firin Ustunde Firin Bashoyuklu Ramazan (Koyuncu) - Gover Ekinim Gover Bashoyuklu Ramazan (Koyuncu) - Kesi Baglari, Hey Onbesli 128 Kbps 44Khz (sifre yok) Link: http://rapidshare.com/files/10801963...nde_Firin_.rar Not: Ben pek bilgisayardan anlamadigim icin, en kisa yol en iyi bildigin yolmus misali, tek bildigim yukleme bicimi rapidle yukleyebildim. |
|
|
|
|
|
#338 | |
|
Binbaşı
Alıntı:
Eline sağlık dostum, teşekkür ederim. İlkler unutulmaz, hep rapidle başladık,sonra diğerlerine geçtik.Ekonomik olduğu için kotalı ve limitli kullanıcı fazla olduğu için no rapid dedik...Yoksa bir takıntımız yok.Onlarca upload sitesi var, bardasın dediği gibi upshare.eu iyi benim yüklediğim fileupload ve s1-s2 iyidir. Birde yüklemenin saklandığı süre önemli...Neyse önemli olan paylaşım... Selamlar ![]()
GEÇMIS ZAMAN OLUR KI HAYALI CIHAN DEGER-SAIR HAYALI Konu konevi1 tarafından (04-17-2008 Saat 05:16 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: imla hataları |
|
|
|
|
|
|
#339 |
|
Binbaşı
ya fors şunu diğer sitelerden yükle...rapid gıcık etti beni yeni bir şifre stili çıkarmış, kedili dört karakteri yaz diye ingilazca 10 kere yazdım sildim... Sonunda bende jeton düştü, sözlüğü açıp birazda kedi ve köpek karakterlerini inceledik ve nihayet indirdim...
|
|
|
#340 |
|
Uzman Çavuş
Bundan sonraki yuklemeleri bahsetttiginiz sitelerden yapmayaca calisacagim,
saygilar. |
|