WWW.TEKDOSYA.COM Açıldı

Dosyalarınızı aynı anda tüm upload sitelerine yükleyin zamandan kazanın hızlı upload yapın

Sitenin Adresi "www.zevklimp3.net" olarak değiştirilmiştir

Geri Dön   ZevkliMP3.NET > Yerli Mp3 Download > Oyun Havaları
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol SSS Üye Listesi Takvim Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Oyun Havaları Oyun havaları burada ..

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 04-15-2008, 07:37 PM   #331
Fors
Uzman Çavuş

Tecrübe Puanı: 14
Rep Puanı : 901
Rep Derecesi : Fors is a splendid one to beholdFors is a splendid one to beholdFors is a splendid one to beholdFors is a splendid one to beholdFors is a splendid one to beholdFors is a splendid one to beholdFors is a splendid one to beholdFors is a splendid one to behold
Tanımlı Tesekkurler

Alıntı:
Bardas´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merhaba arkadaslar ramazan konyuncunun bir kac parcalarini bilgisayarimda buldum sizlerle paylasmak istedim. album ismini bilmiyorum.

Ramazan Konyuncu - By Bardas

Ramazan Koyuncu - Ayva Cicek Acmis
Ramazan Koyuncu - Halimeyi Samanlikta ...
Ramazan Koyuncu - Kesik Cayir
Ramazan Koyuncu - Konyalim
Ramazan Koyuncu - Serif Hanim
Ramazan Koyuncu - Tombulum
Ramazan Koyuncu - Uslanda Gel

http://rapidshare.de/files/39123651/...ardas.rar.html
Upshare 'de yukleyemedim bir sorun var bende sitede. rapidshare.de 'ye yukledim.

Fors sende sagolasin. Keyifli dinlemeler.
Indiriyorum simdi, cok tesekkurler
Fors is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 04-15-2008, 10:09 PM   #332
Fors
Uzman Çavuş

Rep Derecesi : Fors is a splendid one to beholdFors is a splendid one to beholdFors is a splendid one to beholdFors is a splendid one to beholdFors is a splendid one to beholdFors is a splendid one to beholdFors is a splendid one to beholdFors is a splendid one to behold
Tanımlı Konya Barana Turkuleri (Barana 1)

Degerli Arkadaslar,

Elimdeki Barana -1 adindaki albumu corbada benim de tuzum olsun, dusuncesi ile dikkatlerinize sunuyorum.
(Daha once verildi ise ozur dilerim)

BARANA -1
Abdurrahman Aslankaya - Muslime Gelin
Bestekar Salihi - Bulbul
Bestekar Salihi - Develi
Cafer Ozdemir - Gover Ekinim
Koro - Konyali
Mehmet Kayik - Cibik Telden Baglama
Mehmet Kayik - Saffet Efendi
Mustafa Konyali - Limo, Yalli
Mustafa Konyali - Nineler
Ramazan Koyuncu - Aksaray Develisi
Ramazan Koyuncu - Kesik Emirdag
Riza Konyali - Serif Hanim
Riza Konyali - Su Silleden Gece Gectim

http://rapidshare.com/files/10776618...__Barana1_.rar

128 kbps 44 Khz Stereo (sifre yok)

Konu Fors tarafından (04-15-2008 Saat 10:12 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: duzeltme
Eski 04-16-2008, 12:34 AM   #333
Bardas
Kademeli Uzman Çavuş

Bardas - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 960
Rep Derecesi : Bardas is a splendid one to beholdBardas is a splendid one to beholdBardas is a splendid one to beholdBardas is a splendid one to beholdBardas is a splendid one to beholdBardas is a splendid one to beholdBardas is a splendid one to beholdBardas is a splendid one to behold
Tanımlı

Fors ellerine saglik paylasim icin sonsuz tesekkurler. ama konun baslangicinin dedigi gibi no rapid taraftariyiz. upshare.eu kullanilan en cok site.
massmirror.com ve shareonall.com ikiside super bir site. bir sefer upload ediyorsun ve site kendisinden 5/6 tane siteye yukluyor. yani tek bir link ama 5/6 tane siteden indirilebiliyor.
Tercih upshare.eu. selamlar

Konu Bardas tarafından (04-16-2008 Saat 12:36 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: sebep
Bardas is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 04-16-2008, 05:18 AM   #334
konevi1
Binbaşı

konevi1 - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 574
Rep Puanı : 56974
Rep Derecesi : konevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond repute
Tanımlı

[quote=Fors;3293748]Degerli Arkadaslar,

Elimdeki Barana -1 adindaki albumu corbada benim de tuzum olsun, dusuncesi ile dikkatlerinize sunuyorum.
(Daha once verildi ise ozur dilerim)

Fors eline sağlık, aramıza hoş geldin... Tamamı değilsede bir kısmı albümler veya tek olarak vardı.Olsun... Ne var ne yok faslında birinci sayfaya bakabilirsek mesele kalmaz.ben ilk sayfayı açan olduğum için sizlerin yaptığı yüklemeleri de ilk sayfada kendi açmış olduğum konu içine taşıyorum...Böylece hem ilk syfada hemde detaylı olarak ara sayfalarda görülebiliyor.
Selamlar...

Konu konevi1 tarafından (04-16-2008 Saat 05:19 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: imla
konevi1 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 04-16-2008, 08:59 PM   #335
Fors
Uzman Çavuş

Tanımlı Ilginize tesekur ederim

Degerli Arkadaslarim,
Ilginize tesekkur ediyorum,
Eski 04-16-2008, 09:27 PM   #336
Fors
Uzman Çavuş

Tanımlı Kor Ahmet`in (Ahmet Ozdemir) Hayati

Arkadaslar bir radyo sitesinde buldugum Ahmet Ozdemir`in hayatini sizlerle paylasmak istedim.

Yiğit Lakabıyla Anılır

Ahmet Özdemir Anadolu’da zengin halk müziği geleneklerine sahip şehirlerimizden biri olan Konya’da halen tek başına bir ekol olarak sanat hayatına devam etmektedir. Toplumsal konulara üstün taklit yeteneğiyle ustaca değinen, ezberinde 5 binden fazla eser bulunan, çoğu kendi bestesi olmak üzere 120’den fazla türküyü halk müziğimize kazandırmış, çıkardığı 9 albümü bulunan, uduyla özdeşleşmiş bir gönül adamıdır. Gözleri görmediği için Kör Ahmet lakabıyla anılmaktadır.

Hayatı

1933 yılında Konya’nın Selçuklu ilçesine bağlı Güvenç Köyünde dünyaya gelen Ahmet Özdemir. Henüz küçük yaşlarda geçirdiği çiçek hastalığı nedeniyle gözlerini kaybetmiştir.

Görme duyusunu kaybeden Ahmet Özdemir (Kör Ahmet) kendisini çevresinden duyduğu türküleri söylemeye vermiştir. Bulduğu her fırsat ve ortamda türkü söylemeğe devam eden Ahmet Özdemir (Kör Ahmet) 11 yaşında geldiğinde Konya eşrafından Tevfik Taşbaş’ın teşvik ve yardımlarıyla 1944 yılında TRT Ankara Radyosu Stajer Mahalli Sanatçı sınavına girmiştir. Muzaffer Sarısözen tarafından imtihan edilen Ahmet Özdemir (Kör Ahmet) kendi bestesi olan ‘Duvara Mıh Çakayım, Çakayım da Bakayım’ adlı türküyle sınavı başarı ile vererek TRT Ankara Radyosunda stajer sanatçı olarak 10 yıl bulunmuştur.

1944 – 1954 yılları arasında süren stajerliği boyunca Türk Halk Müziğinin büyük ustaları Muzaffer Sarısözen, Vedat Nedim Tör, Ruşen Ferit Kam, Adnan Ataman, Ahmet Gazi Ayhan ve Emel Gazi Nihal tarafından yönlendirilen Ahmet Özdemir (Kör Ahmet) aralarında; ‘Elmaların Yongası’, ‘Haydi Bizim Evde Şeker Lokum Var’, ‘Elmayı Nazik Soydum’, ‘Ermenek’in Keklikleri Ötüyor’, ‘Ayvacı Geliyor Ayvacı’ gibi tüm Türkiye’ye mal olmuş 124 türküyü TRT Ankara Radyosu Yurttan Sesler Korosuna kazandırmıştır.

1961 yılında Döndü Hanımla evlenen Ahmet Özdemir’in 2 erkek çocuğu bulunmaktadır.

61 yıldır sanat hayatına mütevazı bir şekilde devam eden Ahmet Özdemir’in halk müziğimize kazandırdığı 124 türkünün yanı sıra 9 albümü de bulunmaktadır. Ezberinde büyük çoğunluğu Orta Anadolu yöresi türkülerden oluşan, bestekâr ve güftecilerinin isimleriyleberaber 5 binden fazla türkü yer almaktadır. 10 yılı aşkın bir süredir Konya’da yayın yapan yerel Sun Tv’de ‘Ahmet Özdemir Show’ adıyla haftalık eğlence programı yapmaktadır.

Masa üstünde pekmez
O pekmez bana yetmez,
Şu Konya’nın kızları
Ahmet’siz gelin gitmez…

Kambersiz düğün olmadığı gibi 1946 yılından çok yakın bir geçmişe kadar Konya’da yapılan düğün, nişan ve kına gecelerinin olmazsa olmazı olan Ahmet Özdemir yaklaşık 400 bin düğün, nişan merasiminde bulunarak bu alanda kırılması çok güç bir rekorun da sahibi olmuştur. Sun Tv`de yaptığı eğlence programında doyumsuz müzik ziyafetinin yanı sıra, Konya şivesiyle yaptığı taklit ve esprileriyle de izlenme rekorları kırmaktadır.

Radyo İz olarak minnetlerimizle Sayın Ahmet Özdemir'e Allah'tan sağlık ve mutluluk dolu uzun yıllar diliyoruz.
(2006, Radyoiz.com ©)
[b]Kaynak: http://www.radyoiz.com/korahmet.htm

Konu Fors tarafından (04-16-2008 Saat 09:30 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: duzeltme
Eski 04-16-2008, 09:40 PM   #337
Fors
Uzman Çavuş

Tanımlı Bashoyuklu Ramazan (Koyuncu) Firin Ustunde Firin

Bashoyuklu Ramazan (Koyuncu) tarafindan okunmus Firin Ustunde Firin turkusu
Benim en sevdigim Konya turkusu arasinda gelmektedir.

Bashoyuklu Ramazan (Koyuncu) - Firin Ustunde Firin
Bashoyuklu Ramazan (Koyuncu) - Gover Ekinim Gover
Bashoyuklu Ramazan (Koyuncu) - Kesi Baglari, Hey Onbesli

128 Kbps 44Khz (sifre yok)

Link: http://rapidshare.com/files/10801963...nde_Firin_.rar

Not: Ben pek bilgisayardan anlamadigim icin, en kisa yol en iyi bildigin yolmus misali, tek bildigim yukleme bicimi rapidle yukleyebildim.
Eski 04-17-2008, 05:01 AM   #338
konevi1
Binbaşı

konevi1 - ait Avatar

Rep Derecesi : konevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond reputekonevi1 has a reputation beyond repute
Arrow Ramazan Koyuncu iyidir/kalitelidir

Alıntı:
Fors´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bashoyuklu Ramazan (Koyuncu) tarafindan okunmus Firin Ustunde Firin turkusu
Benim en sevdigim Konya turkusu arasinda gelmektedir.

Not: Ben pek bilgisayardan anlamadigim icin, en kisa yol en iyi bildigin yolmus misali, tek bildigim yukleme bicimi rapidle yukleyebildim.

Eline sağlık dostum, teşekkür ederim. İlkler unutulmaz, hep rapidle başladık,sonra diğerlerine geçtik.Ekonomik olduğu için kotalı ve limitli kullanıcı fazla olduğu için no rapid dedik...Yoksa bir takıntımız yok.Onlarca upload sitesi var, bardasın dediği gibi upshare.eu iyi benim yüklediğim fileupload ve s1-s2 iyidir. Birde yüklemenin saklandığı süre önemli...Neyse önemli olan paylaşım...
Selamlar

Konu konevi1 tarafından (04-17-2008 Saat 05:16 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: imla hataları
konevi1 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 04-17-2008, 05:13 AM   #339
konevi1
Binbaşı

konevi1 - ait Avatar

Tanımlı

ya fors şunu diğer sitelerden yükle...rapid gıcık etti beni yeni bir şifre stili çıkarmış, kedili dört karakteri yaz diye ingilazca 10 kere yazdım sildim... Sonunda bende jeton düştü, sözlüğü açıp birazda kedi ve köpek karakterlerini inceledik ve nihayet indirdim...
Eski 04-17-2008, 08:54 PM   #340
Fors
Uzman Çavuş

Tanımlı

Bundan sonraki yuklemeleri bahsetttiginiz sitelerden yapmayaca calisacagim,
saygilar.

Konu Seçenekleri
Modları Göster